3 Τέλειες ιδέες για κουζίνες για το 2021

3 Τέλειες ιδέες για κουζίνες για το 2021

Χτίζεις σπίτι και δεν σου έρχονται ιδέες για τον σχεδιασμό της κουζίνας σου; Η κουζίνα πρέπει να αντικατοπτρίζει ποιος είσαι και να αντανακλά στους προσκεκλημένους την προσωπικότητα σου. Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο περνούμε το παραπάνω χρόνο στο σπίτι, οπότε πρέπει να είναι κατασκευασμένη έξυπνα και αποτελεσματικά. 

Πιο κάτω σου προτείνουμε 3 ιδέες κουζινών για το 2021

1.    Μινιμαλιστική Κουζίνα (Tablet Kitchen)

exipni kouzina

Η κατανομή του χώρου μαγειρέματος δεν έχει καμία σχέση με το ύφος ή τη λειτουργία. Στην πραγματικότητα, η μινιμαλιστική κουζίνα σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Για μερικούς, έχει να κάνει με αρκετό κρυφό χώρο αποθήκευσης, οπότε οι πάγκοι δεν περιέχουν πολλά. Άλλοι άνθρωποι αγκαλιάζουν το μινιμαλισμό ως αισθητική ντεκόρ διάτρητη από απλό ντουλάπι με επίπεδη όψη και πολυτελής νησίδες. Πιστεύουμε ότι η ιδέα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός μέτριου και απλούστερου χώρου με βασικά στοιχεία προϋπολογισμού. Ακόμη και εκείνοι που έχουν εμμονή με το μινιμαλιστικό στιλ έχουν τη δική τους μοναδική εμπειρία στον απλοποιημένο χώρο μαγειρέματος. 

2.    Μαξιμαλιστική Κουζίνα (Gallery Kitchen)

skoura xromata kouzinas

Το να κάνεις ένα μαξιμαλιστικό σχεδιασμό δεν είναι εύκολο. Η μαζική διακόσμηση χρωμάτων, σχεδίων και αντικειμένων που δημιουργούν ενδιαφέρον για τη συνολική σχεδίαση. Ενώ τα διακοσμητικά ή τα κουζινικά μπορεί προφανώς να αποκλίνουν, τίποτα δεν είναι διάσπαρτο, αλλά πασπαλισμένο με διακοσμητικά στοιχεία, διασφαλίζοντας πάντα ότι τα κομμάτια διακόσμησης συνδέονται με κάτι άλλο στο δωμάτιο. Κάτι τέτοιο με την πάροδο του χρόνου είναι ωραίο, αλλά διατηρείτε πάντα ένα κοινό νόημα σε ολόκληρο τον σχεδιασμό και την διακόσμηση. 

3.    Μια ζεστή κλασική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές (Laura Kitchen)

apothikeusi kouzinas

Καθώς και η καρδιά του σπιτιού είναι η κουζίνα μπορείς να την σχεδιάσεις εντυπωσιακά άνετη και ζεστή. Η πρόσθεση παραθύρων μαζί με λευκές αποχρώσεις και ένα “μίνιμαλ” σχεδιασμό κάνει μια κουζίνα πιο ζεστή, μαζί με την αξιοποιήσει των ανοιχτών ραφιών μπορείς να διακοσμήσεις την κουζίνα σου ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σου. Η σμίξει νησίδας με ενός πάγκου-τραπεζαρίας σου εξοικονομεί χώρο και σου δίνει την προοπτική να επενδύσεις σε πιο ψηλά ράφια.